Flytt och packning

Att flytta på egen hand är tungt och kan många gånger vara svårt - inte minst på Södermalm på grund av trafiken i Stockholms innerstad. Om man inte är van att köra där och inte van att lyfta tunga möbler och kartonger är det lätt att man skadar sig eller något föremål som ska flyttas.

Det är mycket som måste organiseras vid en flytt så det kan vara skönt att någon annan tar hand om just transporten av möbler och annat bohag från en punkt till nästa. Vi hjälper dig med allt det praktiska kring flytten.

Komplett flyttservice

Vi kan både hjälpa dig att flytta, montera ned möbler, packa upp och montera lampor, tavlor med mera. Om du har saker som behöver röjas ut och kasseras kan vi hjälpa dig där också. 

Vi erbjuder flytthjälp i hela Storstockholm och du får givetvis ett gratis kostnadsförslag av oss. Kontakta oss för att boka en tid så hör vi av oss.

Viktigt att packa rätt - vi hjälper dig

När du ska flytta är det otroligt viktigt att du packar sakerna rätt så att inget skadas. Dessutom får inte de enskilda kartongerna bli för tunga så att de blir svåra att lyfta eller att sakerna ramlar igenom botten.

Porslin, glas och andra typer av ömtåliga föremål måste emballeras väl innan de packas ner. För tavlor och speglar finns det särskilda tavelkartonger. För hängande kläder finns det särskilda flyttgarderober man kan använda. Bubbelplast är ett annat bra material som passar bra att använda på känsliga möbler och glasskivor.

Du väljer själv om du ska packa allt eller dom du vill att vi gör det. Många föredrar att packa själva, och då går det naturligtvis bra att köpa såväl flyttkartonger som emballerings- och packmaterial direkt från oss. 

Dock så vill vi nämna att om du vill att vår ansvarsförsäkring ska täcka även saker inuti kartonger måste du överlåta packningen till oss.

Kontakta oss

Oavsett vilken lösning du väljer är du välkommen att kontakta oss för att få råd kring hur man bäst packar olika typer av föremål. 

Självfallet kan vi samtidigt lämna en kostnadsfri offert på ditt flyttuppdrag när du kontaktar oss.

Låt oss hjälpa dig med flytten så kommer bohaget fram tryggt och säkert