Magasinering - trygg förvaring för alla tillfällen

Genom att anlita oss för magasinering kan du utan oro lämna över de saker du för tillfället inte behöver i våra trygga händer. Vi tar hand om dina föremål tills du behöver dem igen.

Det kommer ju tillfällen i livet då saker och ting förändras och då de saker man äger kanske inte längre får plats i boendet. Ska du kanske ut på din livs resa, ska du flytta från en större till en mindre bostad eller ska du hyra ut din lägenhet i andrahand?

Detta ska inte behöva innebära att de möbler och dina personliga saker ska behöva slängas- eller ges bort och det är också därför som vi är stolta över att kunna erbjuda tjänsten magasinering till våra kunder.

Packmästare med erfarenhet ger bättre pris

Vid all magasinering så gör våra utbildade packmästare en noggrann analys och bedömning om vad som ska in i lokalen. Denna bedömning görs för att maximera utrymmet och för att du som kund tack vare detta ska kunna få ett betydligt bättre pris. Detta i samband med RUT-avdraget gör att vi kan hålla låga priser trots ett högkvalitativt utfört arbete.

Tack vare att våra packmästare har en gedigen erfarenhet och utbildning så sker detta helt utan risk för skador – oavsett vilka föremål eller möbler det handlar om.

Hos många andra företag som erbjuder magasinering så slängs allting in på måfå och gärna även i flera olika magasin – något som leder till skador och ett betydligt dyrare pris. Actus kan tack vare erfarenhet, vana och utbildning alltid se till att du får absolut mest valuta för dina pengar vid en magasinering hos oss.

Trygga och säkra lokaler

Det finns vid magasinering alltid en oro över att saker ska gå sönder eller bli stulna och detta är något som kommer av bristfällig hantering, kalla lokaler och dålig övervakning. Hos oss finns det ingen anledning till oro – samtliga lokaler vi tillhandahåller är övervakade, larmade och uppvärmda.

En magasinering hos oss sker alltid säkert, tryggt och till väldigt rimliga priser. Du kan i lugn och ro lämna över dina saker i våra trygga händer. Vi är det säkra valet för alla typer av magasinering i Stockholm.

Vi kan även hjälpa dig med flyttstädningen och erbjuder magasinering vid behov