Övriga tjänster

Vi kan efter behov hjälpa dig med mycket mer än bara själva transporten av bohaget, inklusive:

Flyttstädning

Flyttstädning är ett moment i flytten som många helst vill slippa. Det tar tid att få det riktigt rent efter att man har flyttat ut ur en bostad och har man inte ett vant öga är det lätt att man missar någon detalj som hyresvärden eller nästa ägare kommer att anmärka på.

Det är bättre att överlåta flyttstädningen till ett proffs. Vi har den kompetens som krävs och om du anlitar oss för både flytt och flyttstädning har du en enda enkel kontaktpunkt att vända dig till. Du kan självklart utnyttja RUT-avdraget för flyttstädningen så att du bara betalar halva priset på fakturan. Dessutom lämnar vi garanti på städresultatet så att den nya innehavaren blir nöjd.

Företag- och kontorsflytt

Oavsett om du har ett mindre eller ett större företag så är vi valet för dig då ni ska flytta till nya lokaler. För att genomföra en kontorsflytt så ställs det höga krav på planering och på förmågan att hantera känsligt material och detta är något om vi hara stor rutin av.

Vi kan hjälpa er att packa, flytta, transportera och montera era möbler – utan att det på något sätt stör er verksamhet. Vi är dessutom – som en extra trygghet – försäkrade med ansvarsförsäkring. Vid en kontorsflytt är det viktigt att ni snabbt kan komma igång i de nya lokalerna och utan att känsligt material eller tekniska instrument går sönder. Med oss är detta en garanti.

Vi kan även hjälpa dig med flyttstädningen och erbjuder magasinering vid behov